Vacature BTB - Barge Terminal Borm zoekt fulltime ervaren allround terminal medewerker

Functieomschrijving:

Voor onze containerterminal Barge Terminal Born BV te Born (Limburg), zijn wij op zoek naar een fulltime ervaren allround terminal medewerker. 

Terminal medewerker Limburg

Fulltime in ploegendienst 

Wat kun je verwachten?

 Intern word je opgeleid tot allround medewerker zodat je op de empty handler, de reachstacker en op onze drie kranen kan werken. Wij kennen een gemiddelde 38-urige werkweek waarbij je in dag-, avond-, nacht- en weekendroulatie werkt. 

Wat verwachten wij van jou?

 Je hebt werkervaring op een containerterminal als Kraanmachinist, Empty handler en/of Reachstackerchauffeur. Heb je recente werkervaring opgedaan op een mobiele kraan of ben je werkzaam in een magazijn met een geldig heftruckcertificaat, dan zullen wij je intern verder opleiden tot allround terminal medewerker.

Ben jij een aanpakker met een flexibele instelling, die in oplossingen denkt, op gepaste wijze voor zijn mening durft uit te komen en een teamplayer? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Om zowel klanten en verschillende organisaties binnen Waalhaven Group het beste vertrouwen te geven in haar dienstverlening checken we je gegevens bij het Waarschuwingsregister Logistieke Sector (WLS) en wordt er een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd. 

Aanbod

De juiste kandidaat bieden wij een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden in een open en informele werksfeer. De beloning is marktconform, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Siobhan Spoelman, tel. 088-9440356 of kijk op https://waalhaven-group.inhroffice.com/nl/job/153323/apply


Back