Waalhaven Group zoekt Intermodal Transport Planner

Functieomschrijving:

De Waalhaven Group is gestart in 1971 en is nog steeds een familiebedrijf. Onze terminals en depots zijn strategisch gelegen in de Eem/Waalhaven, Botlek en Born (L); en zijn een belangrijk doorvoerpunt voor containers van en naar alle Antwerpse en Rotterdamse containerterminals. De Waalhaven Group behandelt met haar circa 200 medewerkers zo’n 800.000 TEU per jaar die binnen Europa getransporteerd worden, waarbij een zekere nadruk ligt op Nederland, België en Duitsland.

Wij ontvangen binnenvaartschepen en beschikken over alle faciliteiten om containers efficiënt en op het vereiste service niveau te behandelen. Wij bieden logistieke diensten van, naar en tussen onze terminals/depots. Op het gebied van Douane kunnen wij klanten optimaal ondersteunen met aangiften, inklaringen en vereenvoudigede procedures. Ook de reparatie en het schoonmaken van alle soorten containers behoort tot onze diensten.  Door de combinatie van terminal/depot services, Douane services, logistieke services en reparatie services, bieden wij een uniek all-in service concept in de haven van Rotterdam.

Voor onze locatie op de Botlek zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste

Intermodal Transport Planner

Wat kun je verwachten?

Een zelfstandige functie in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Als planner ben je verantwoordelijk voor het zo kostenefficiënt, betrouwbaar en stipt mogelijk inplannen van transportopdrachten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de best mogelijke service aan alle klanten, zowel intern als extern. Je zorgt voor een efficiënte planning van transporten, onderhoudt contact met klanten en voorziet deze tijdig van de juiste informatie. Je voert de transport boekingen in het systeem in, houdt zicht op de transporten die nog niet zijn afgewikkeld en verzorgt de benodigde papieren van de gedane transporten.

Mogelijke knelpunten signaleer je en, waar mogelijk, draag je proactief oplossingen aan. 

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten van jou dat je weet hoe je prioriteiten moet stellen, zaken kunt regelen en je thuis voelt in een hectische logistieke omgeving. Het is wel van belang dat je tegen een lawaaierige omgeving kunt, waar het een komen en gaan is van chauffeurs en de telefoon niet vaak stil staat.

Naast enthousiasme en ijzersterke planning skills, vragen wij ook:

Een relevant diploma op mbo niveau zoals Logistiek Medewerker

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een plannende functie of een vergelijkbare logistieke rol
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
  • Goede communicatieve vaardigheden: je bent constant in contact met klanten, vervoerders en terminalpersoneel
  • Sterke computervaardigheid met een praktische kennis van MS Office

 Het aanvragen en overleggen van een VOG behoort tot de standaard sollicitatieprocedure.

Aanbod

De juiste kandidaat bieden wij een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden in een open en informele werksfeer. De beloning is marktconform, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Siobhan Spoelman, tel. 088-9440356 of kijk op www.waalhaven-group.nl. Je brief met CV kun je mailen naar career@waalhaven-group.nl.

 

Back