Waalhaven Group zoekt Meewerkend Voorman Repair voor afdeling United Waalhaven Terminals (UWT)

Functieomschrijving:

De Waalhaven Group is gestart in 1971 en is nog steeds een familiebedrijf. Onze terminals en depots zijn strategisch gelegen in de Eem/Waalhaven, Botlek en Born (L); en zijn een belangrijk doorvoerpunt voor containers van en naar alle Antwerpse en Rotterdamse containerterminals. De Waalhaven Group behandelt met haar circa 200 medewerkers zo’n 800.000 TEU per jaar die binnen Europa getransporteerd worden, waarbij een zekere nadruk ligt op Nederland, België en Duitsland.

Wij ontvangen binnenvaartschepen en beschikken over alle faciliteiten om containers efficiënt en op het vereiste service niveau te behandelen. Wij bieden logistieke diensten van, naar en tussen onze terminals/depots. Op het gebied van douane kunnen wij klanten optimaal ondersteunen met aangiften, inklaringen en vereenvoudigede procedures. Ook de reparatie en het schoonmaken van alle soorten containers behoort tot onze diensten.  Door de combinatie van terminal/depot services, douane services, logistieke services en reparatie services, bieden wij een uniek all-in service concept in de haven van Rotterdam.

Ter uitbreiding van de teams zijn wij voor UWT B.V. op zoek naar een

Meewerkend Voorman Repair

Wat kun je verwachten?

Een afwisselende functie waarin je functioneel leiding geeft aan een groep monteurs (gemiddeld 15 tot 25 monteurs) die zowel reparatie als onderhoud plegen aan containers. Je voert een eenvoudige administratie t.b.v. de dagelijkse rapportage, zorgt voor het bestellen, controleren en ontvangen van de benodigde materialen en onderhoudt de communicatie met Depot Coördinatoren betreffende de dagelijkse behoefte van de klant. Toezicht houden op een veilige werkplek en het handhaven van de afgesproken arbeidstijden is jou niet vreemd. 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt aantoonbaar een MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt aantoonbare ervaring de techniek (o.a. lassen) en technisch inzicht
  • Je kunt op motiverende wijze leidinggeven en mensen aansturen
  • Je bent goed in staat overzicht te houden
  • Je bent een teamspeler, maar je bent ook niet bang om het voortouw te nemen
  • Je hebt aandacht voor veiligheid
  • Je bent flexibel en stressbestendig
  • Je communiceert op een prettige en duidelijke wijze

 Het aanvragen en overleggen van een VOG behoort tot de standaard sollicitatieprocedure.

Aanbod

De juiste kandidaat bieden wij een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden in een open en informele werksfeer. De beloning is marktconform, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. Richard Pieters, tel. 088-9440821 of kijk op www.waalhaven-group.nl. Je brief met CV kun je mailen naar career@waalhaven-group.nl


Back