Cookie preferences
SettingsI agree

UWT - Vincent van Diggelen benoemd als Operations Manager bij United Waalhaven Terminals B.V.

05 August 2019

Per 5 augustus is Vincent van Diggelen begonnen bij de Waalhaven Groep als Operations Manager bij United Waalhaven Terminals. Vincent heeft al ruime ervaring binnen de haven en we zijn blij dat iemand met zijn staat van dienst bij ons aan de slag gaat. Bijgaand een profiel en introductie van Vincent van Diggelen zelf. Wij wensen hem veel plezier en succes toe binnen de onderneming.

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Vincent van Diggelen en ik ben net aangesteld als Operations Manager bij de Waalhaven Group B.V. 

Ik ben een aantal jaren gedetacheerd geweest bij verschillende bedrijven in de Rotterdamse haven, alvorens ik de overstap gemaakt heb naar de ECT Delta Terminal. Daar heb ik bijna 10 jaar met veel plezier gewerkt. Hier zijn veel takken van logistieke sport voorbij gekomen op de verschillende afdelingen balie, databeheer, resources en de kade-, stack- en vesselplanning. 

Toen de kans zich voordeed om mee te mogen bouwen aan één van de modernste en meest geautomatiseerde terminals ter wereld, heb ik de overstap gemaakt naar APM Terminals Maasvlakte II. Daar heb ik aan diverse projecten gewerkt om vervolgens in 2015 live te kunnen gaan.  

Het was vervolgens een uiterst interessante uitdaging om de overstap naar de IT wereld te maken. Terwijl ik hiervoor altijd de ‘klant’ was van het automatiseringssysteem, stond ik nu aan de andere kant als aanbieder van het product. Mijn operationele kennis heb ik hier in kunnen brengen ter ontwikkeling van een nieuw Yard en Vessel Planning Systeem.

Maar het is blijven kriebelen. Ik heb de operationele processen en de mensen gemist en start met enthousiasme aan dit nieuwe hoofdstuk.

Back